Ga naar inhoud

Merken

Haircolor ammonia free system

NCC

NCC is een professioneel kleursysteem, dat ecologisch verantwoord is, het garandeert een maximum aan bedekking van witte haren en oplichting, terwijl het het gebruik van ammoniak vermijdt.

NCC elimineert volledig de ademhalingsallergieën, garandeert de gezondheid van de gebruikers en houdt de lucht aangenaam in de salons door volledig geurloos te zijn.

NCC is verrijkt met Aloë Vera extracten, die de haren glanzend maken, voor een intense hydratatie van wortel tot punt, bevat het Tea Tree Olie, een essentiële olie die de hoofdhuid beschermt tijdens de pauzetijd, het garandeert antiontstekende, speciale werking.

Aromatherapie: evenwichtige therapie voor haar & hoofdhuid

De klassieke traditie smelt samen met de moderne technologie voor een correcte dagelijkse hygiëne.

Een rijk mengsel van planten- en bloemenextracten om te gebruiken op uw haren, maar ook op heel uw lichaam, om te kalmeren, te hydrateren en onder te dompelen in een fantastische, zintuiglijke belevenis.

Reconstruction therapy

Op zoek naar het ultieme op het gebied van volledig haarherstel?

Beschadigd haar herstelt, wordt levendig, sterk en optimaal beschermd door de rijke en voedende formules van de producten uit de K-PAK lijn. K-PAK geeft u weer sterk, mooi en gezond haar zoals u dat wenst.

Body and volume therapy

Body and volume therapy

Dromen van body en volume?

Dromen kunnen werkelijkheid worden! Door het gebruik van Joico's unieke volume gevende en verdikkende product lijn kan fijn, slap haar worden getransformeerd in haar dat is voorzien van body en een fantastisch volume. Body Luxe producten vergroten de diameter van iedere afzonderlijke haarvezel zonder het haar te verzwaren.

Verocolor

Verocolor is het compacte kleurgamma van Joico.

Verocolor maakt gebruik van een unieke technologie om in het haar binnen te dringen, het Trans-Cuticle-Delivery System. Dit stelt Joico in staat tijdens het kleurproces gebruik te maken van de kwaliteiten van K-Pak, waardoor superieure, diepe en gelijkmatige indringing van kleurmoleculen gegarandeerd wordt. Kwaliteit, glans, houdbaarheid en een mooi kleurresultaat zijn daar het resultaat van!

Al jaren heeft Joico met Verocolor de prestigieuze Amerikaanse Award in handen van het meest innoverend en hoogst technologisch kleur-indringingssysteem binnen de professionele kapperswereld!